il tartufo’s

Osteria

Sinds 2015 hebben wij naast onze winkel een horeca gedeelte erbij gekregen, kom ook het ware Italië proeven in onze gezellige zaak.

Wij zijn maandag-zaterdag geopend voor lunch en diner! Voor 𝘥𝘦 𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩 kunt u genieten van antipasti, panini en natuurlijk ook heerlijke pasta. U kunt van tevoren reserveren via de pop-up links onder in de site maar langslopen kan uiteraard ook!

Voor diner zijn wij dinsdag-donderdag geopend. U kunt dan genieten van antipasti, pasta’s, vleesgerechten en heerlijke desserts. Reserveren kan via de onderstaande link maar langslopen kan ook altijd.

Op vrijdag-zaterdag hebben wij vanaf 19:00 onze famous Serata Italiana. Een geweldige avond met elke maand een nieuw verrassend 4-gangen menu. Op vrijdag is dit een vis menu en op zaterdag een vlees menu. Dit menu is altijd verbonden aan een bepaald thema of gewest van Italië. Het vaste 4-gangen menu van €49,95 bestaat uit antipasti, pasta, een hoofdgerecht en een dessert. Reserveren kan via onderstaande link. Op deze avonden hebben wij altijd live jazzmuziek. Wij kunnen rekening houden met alle allergie en dieetwensen.